function to check @ narrow GAP

Secrets revealed for ease of use

function to check @ narrow GAP

Postby kentlim » Tue Aug 28, 2012 10:42 pm

sir,

Any function @ view mate pro for checking NARRAW GAP.
some component after add outer might facing this.

Can it be done ! Any one know,please advice .
Thanks

regards,
Kent
kentlim
 
Posts: 28
Joined: Sun Apr 08, 2012 4:44 am

Re: function to check @ narrow GAP

Postby marius » Fri Sep 07, 2012 10:23 am

No, for this you need CAMMaster Designer or CAMMaster.
marius
 
Posts: 179
Joined: Tue Dec 01, 2009 10:25 am

Re: function to check @ narrow GAP

Postby dzul » Sun Oct 13, 2013 8:54 pm

kentlim wrote:sir,

Any function @ view mate pro for checking NARRAW GAP.
some component after add outer might facing this.

Can it be done ! Any one know,please advice .
Thanks

regards,
Kent

Hi Kent,
Go to DRC option as below you can setup what is the distance you want by setting the require distance as below. I have create a short cut name QC.
a.jpg

B.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
dzul
 
Posts: 9
Joined: Sun Oct 13, 2013 8:34 pm

Re: function to check @ narrow GAP

Postby babamithan » Sat Feb 07, 2015 5:54 am

I use FreePCB to lay out my board. Then, using Smart DFM to check, it reports that my board outline is discontinuous. The new quote window has a pink tab that says "50 errors" but I cannot click on it. When I click "show errors in ViewMasterEZ" I get a closeup of the text "Board Outline" at the bottom of the drawing. Some of the letters have lines and arrows within them. I suspect it is looking at the text and seeing that not all letters in "Board Outline" are closed polygons. Perhaps I should first purge this text?
عاطف رضا
babamithan
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 07, 2015 5:52 am


Return to Tips & Tricks for ViewMate Users

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest