snap to grid greyed out?

Need Help? Ask your questions here.

snap to grid greyed out?

Postby benh » Wed Aug 01, 2012 4:24 am

Hi
I'm trying to copy selected item accurately by using the 'snap to grid' feature but it's greyed out.
In the help file it mentions the snap tolerance dialog but I have searched high and low and can’t fine it.
Could someone please help me get this working?
Many thanks, Ben
benh
 
Posts: 1
Joined: Wed Aug 01, 2012 4:20 am

Re: snap to grid greyed out?

Postby marius » Thu Aug 02, 2012 8:04 am

You need to turn on the grid. "G" toggles the grid on and off.
You can also find buttons for the grid on the "Visibility" toolbar.
marius
 
Posts: 179
Joined: Tue Dec 01, 2009 10:25 am

Re: snap to grid greyed out?

Postby hnoor » Sun Apr 05, 2015 10:53 pm

In the help file it mentions the snap tolerance dialog but I have searched high and low and can’t fine it.
NOOR
hnoor
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 05, 2015 10:36 pm

Re: snap to grid greyed out?

Postby marius » Sun Apr 19, 2015 10:25 am

This applies to "Tools/Snap To Padmaster". Only in ViewMate Pro and up.
marius
 
Posts: 179
Joined: Tue Dec 01, 2009 10:25 am


Return to Support Q&A for ViewMate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron